2020

Vuonna 2020 on juhlavuosi. Silloin Prima Vista täyttää pyöreät kolmekymmentä vuotta. Vuosi alkoi suurilla suunnitelmailla juhlakonserteista, kuorofestivaalista Krakovassa ja monen monesta pienemmästä toiminnasta, jossa Prima Vista aikoi ilahduttaa kanssaihmisiä  kevään aikana. 

Näinhän ei luonnollisestikaan päässyt tapahtumaan ja suunnitelmat siirtyvät syksylle 2020 sekä seuraavalle vuodelle. Paljon mukavaa on siis odotettavissa. 

18.1. Ekumeenisen rukousviikon jumalanpalvelus Järvenpään kirkossa

17.10.  30-VUOTISKONSERTTI JÄRVENPÄÄ-TALOSSA

Juhlakonsertin odottaminen ja siihen harjoitteleminen oli vähintäänkin erityistä vallitsevan korona-pandemian nousun vuoksi. Haasteista selvittiin ja konsertti saatiin järjestettyä. Kotikatsomot pääsivät nauttimaan esityksestä stream-palvelun kautta ja jokaisesta myydystä Stream-lipusta lahjoitimme euron Lasten ja nuorten mielenterveystyöhön.

Ohjelmisto koostui tutuista Sibeliuksista Queeniin ja kuoro muisti johtajaansa Heikkiä esittämällä hänelle salaa tilatun ja harjoitellun potpurin From PV from love, jonka sovittaja Jussi Hongisto myös johti sikermän konsertissa. Tässä linkki biisiin.