#Primavistatekeehyvää

Juhlavuoden 2020 kunniaksi laitoimme hyvän kiertämään

#Primavistatekeehyvää

Prima Vistan tonttujen erikoisryhmä kiersi joulukuussa vieden levytervehdyksiä hoivakoteihin.


#Primavistatekeehyvää

Lahjoitimme jokaisesta juhlakonserttimme myydystä stream-lipusta euron Mieli ry:n Lasten ja nuorten mielenterveystyöhön. Potti kasvoi sadan ja yhden euron kokoiseksi.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!kuva: Atte Leskinen Photography.

#kuoroverikiertää

Haastamme kaikki Suomen kuorot verenluovutukseen yhdessä @veripalvelu ja @veripalvelu_helsinginliikkuva kanssa. Perustakaa veriRyhmä ja alkakaa luovuttaa. Postatkaa someen hashtagilla #kuoroverikiertää, niin mekin teimme.

#kävelenaiselleammatti

Prima Vista tekee hyvää! 

Kävele Naiselle Ammatti 6.9.2020 Naisten Pankin järjestämä Kävele Naiselle Ammatti on Suomen suurin vuosittainen kävelytempaus. Tänä vuonna 11. kertaa järjestettävä KNA-kampanja kerää varoja hauraiden maiden naisten hyväksi. Lahjoitusvaroilla tuetaan naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa. Lähde kävelylle yksin tai nappaa kaveri mukaan. Reitin, lenkin keston, ajankohdan ja tyylin voit valita vapaasti. Jos kävely ei ole juttusi, voit myös juosta, pyöräillä tai liikkua muulla haluamallasi tavalla. 👣 Virallinen KNA-fundraiser Facebookissa, löydät sen täältä: https://www.facebook.com/donate/69080... https://www.naistenpankki.fi/.../kavele... Voit kerätä lahjoitussummaa lenkki kerrallaan tai tehdä kertalahjoituksen. 30 euron lahjoitus vastaa Naisten Pankissa yhtä Ammattia. Lahjoitusvaroilla tuetaan muutosta, joka tarjoaa tulevaisuuden näköalan maailman köyhimmille ihmisille.